Les 3 ballons 2019

Voorbije zaterdag was het weer zover, hét jaarlijkse teamevent stond op het programma, de Vogezenklassieker Les 3 ballons.
14 Rockets stonden aan de start van de granfondo (3 deden de medio). Voor de meesten onder hen stond er een rood stipje in de agenda, want na snelle koersen als Etalle & Schleck waren hier voor het eerst de klimmers aan het feest.

Eindelijk was de hemel nog eens blauw van Luxeuil tot La planche, na een aantal wisselvallige en miezerige jaren. Ideaal koersweer dus, en er wérd ook gekoerst. Francis (winnaar in 2018) had onmiddellijk door dat zomaar wegrijden dit jaar niet aan de orde was. Simon was een van de andere actieve Rockets in de beginfase, jammer genoeg moest hij die inspanningen bekopen in het 2de deel van de race. Toch werd hij nog 23ste!

Matthias, onze man in vorm uit het mountainbiken wist zich ook in zijn eerste granfondo van dit jaar te laten zien. Hij werd bijzonder knap 12de en zo de tweede Rocket in de uitslag (Francis werd 10de).

Verder reden Geert, Dieter, Gunter, Guy & Roel ook nog een mooie top 50 / top 100 plaats! Goed voor in totaal 8! Rockets in die felbegeerde top 100 dus!

En ‘s avonds aan de BBQ werd er met een Leffe in de hand nog lang nagepraat, samen met de collega’s van granfondoteam.be. Want iedereen reed uit en kwam veilig binnen, en tenslotte is dat het enige wat er echt toe doet!

BDW.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *